TMGM pozlama koleksiyonu

要懂汇 26 0
要懂汇

坚持原创,成为全球投资者的交流社区

没有人比我更懂汇

KavşakKavşakKavşakArama!KavşakKavşak

TMGM pozlama koleksiyonu-第1张图片-要懂汇

Son zamanlarda, birçok yatırımcının Dedektif Şikayet Aracılık TMGM ile arka planda ciddi sorunları var!Küresel İnternet Menkul Kıymetler komisyoncusu olarak, aracılık TMGM, döviz gibi küresel çeşitlendirilmiş finansal ürünler için bir ticaret platformu sunmaktadır.Ancak, yatırımcılara göre, şirketin işlem sırasında endişe verici olan çeşitli ihlalleri var!

TMGM pozlama koleksiyonu-第2张图片-要懂汇

Birincisi, bazı yatırımcılar TMGM'nin resmi web sitesinde gösterilen çeşitli işlem verilerinin ve piyasa verilerinin aslında yanlış olduğunu ve gerçek işlemlerde bariz bir sahtekarlık olduğunu bildirmektedir.

İkincisi, bazı yatırımcılar TMGM'nin işlem verileri ve sipariş süreçleri üzerinde insan kontrolleri olabileceğini ve bazı yatırımcıların işlemde normal işlem bilgilerini ve sipariş statüsünü alamamasına neden olabileceğini ve yatırımcıların çıkarlarını ciddi şekilde ihlal ettiğini söylüyor.Yatırımcı hesabındaki paranın kaybolmasına neden olan pozisyonu kötü niyetli bir şekilde kapatmaya zorlanan bir durumdu.

TMGM pozlama koleksiyonu-第3张图片-要懂汇

TMGM pozlama koleksiyonu-第4张图片-要懂汇

TMGM pozlama koleksiyonu-第5张图片-要懂汇

    Bazı yatırımcılar TMGM'nin zor para çekme ve finansal hesaplar sorunu olduğunu ve bazı müşteri hesapları boşaltıldığını, bu da finansal düzenleyici düzenlemelerin düzenlemelerini ve ticaret platformlarının endüstri özelliklerini ihlal ettiğini söyledi.

    Aracılık TMGM tarafından ihlal edilen yatırımcılar bu makaleyi gördüyse, lütfen arka plana rapor veriyor ve aracılık TMGM'sinin gerçek yüzünü açalım!

要懂汇

坚持原创,成为全球投资者的交流社区

没有人比我更懂汇

抱歉,评论功能暂时关闭!