FXCM Fuhui bu sorunlara girmek zor.

要懂汇 34 0
要懂汇

坚持原创,成为全球投资者的交流社区

没有人比我更懂汇

Yatırımcılarımız için para kazanmanın zorluğu, bir platformun güvenilirliğinin en sezgisel yargısıdır.Platforma yatırım yapamıyorsanız, haklarınızı savunmak zordur ve zor olan parayı patlatabilirsiniz!KavşakBurada Altın'dan şikayetçi olan birkaç platformu özetleyeceğim.Bypass'a çalışın!

1. Easymarkets Kolay İnanç

FXCM Fuhui bu sorunlara girmek zor.-第1张图片-要懂汇

FXCM Fuhui bu sorunlara girmek zor.-第2张图片-要懂汇

Bazı yatırımcılar, neredeyse bir ay boyunca yayınlandıkları ve müşteri hizmetleri denetime cevap verdikleri geri bildirimler var.Para başvurusu geçmedi.

2. Aracılık GMI Platformu

Hepimizin bildiği gibi, Brokerage GMI platformu Çin'de yapıldı ve Şangay ve Shenzhen'de de ofisler var.Ancak gerçek durum, yatırımcıların geri bildirimlerini görmelisiniz.

FXCM Fuhui bu sorunlara girmek zor.-第3张图片-要懂汇

FXCM Fuhui bu sorunlara girmek zor.-第4张图片-要懂汇

Eğer gerçekten yaparsanız, bu konuk şikayetleri hala görünecek mi, korkarım.

3.Tickmill

FXCM Fuhui bu sorunlara girmek zor.-第5张图片-要懂汇

FXCM Fuhui bu sorunlara girmek zor.-第6张图片-要懂汇

Son zamanlarda, bazı yatırımcılar şikayet etti: Yatırımcılar 23 Haziran'da Tickmill'de 3033 $ için başvurdular. Şimdiye kadar sekiz gün oldu ve fonlar gelmedi!

Yatırımcılar, başvurunun başlangıcından itibaren her gün Tickmill Müşteri Hizmetleri ile temasa geçtiklerini ve açık bir neden vermediklerini söylediler.

Dünyada altın vermekten daha kabul edilemez olan nedir?KavşakYani, platform herhangi bir sebep olmadan asıldı, Soğuk Saraya Dövme gibi!Kavşak

FXCM Fuhui bu sorunlara girmek zor.-第7张图片-要懂汇

1 Temmuz'da yatırımcı müşteri hizmetlerine neden para ödemediğini sordu.

FXCM Fuhui bu sorunlara girmek zor.-第8张图片-要懂汇

4. Lirunex Lihui Grubu

FXCM Fuhui bu sorunlara girmek zor.-第9张图片-要懂汇

Altın, platformunun etkili bir denetimi olmadığı için!Bu platform, köpek eti satmak için koyun kafasını asıyor ve şirketin adını kasten karıştırıyor!Kavşak

5. Aracılık FXCM Fuhui

Yatırımcı Bay A'nın FXCM Fuhui'ye maruz kalması.

FXCM Fuhui bu sorunlara girmek zor.-第10张图片-要懂汇

Başlangıçta, Bay A, müşterilerin sadece 5.000 ABD dolarından fazla ulaşmak için altına girmeleri gerektiğini ve bir proxy yeterliliği açabileceklerini öğrendi.Sn. Komisyon için başvurun.

Bununla birlikte, müşteriler her zaman aktif işlem döneminde geciktirilecek. Fon ekleyin.Dahası, Fuhui aslında işbirliğini tek taraflı olarak sonlandırdı.

Ve bu tür bir kart altın bir başlık olayı gibidir ve FXCM Fuhui için son pozlama katmanı sonsuz!

FXCM Fuhui bu sorunlara girmek zor.-第11张图片-要懂汇

Hiçbir bilgisayar konumuna giriş yapamaz!Ticaret ortamı yanıltıcı ve hileli müşteriler!Kaygan puanlar, gecikmiş yürütme, işlem reddi ve siparişlerin zorunlu olarak kapatılması gibi tüm davranışlar var ... "Hızlı" ve "Lütfen Banka Kartına Bakın", ancak gerçek tekrar tekrar sürükleniyor ve anlatılmadı!

Bugün size bir özet vereceğim!Yukarıdaki platformun birden fazla kalbi olması gerekir, bir şans tutmayın!Kavşak

要懂汇

坚持原创,成为全球投资者的交流社区

没有人比我更懂汇

抱歉,评论功能暂时关闭!