Finansman sıktır ve FXTF gibi bu sorunlu platformların hepsi fondur!Kavşak

要懂汇 30 0
要懂汇

坚持原创,成为全球投资者的交流社区

没有人比我更懂汇

Son zamanlarda, fonlar kazanan ağ ve en iyi strateji büyük bir dalga topladı ve artık birçok yeni platform fon diskini içerebilir.Platformunuzun bir fon diski olup olmadığını bilmek istiyorsanız, aşağı bakmaya devam edin!

1. Inbasetrader • Yinghui

Son birkaç yılda, piyasada birçok övünme fonu var. Yinghui olarak adlandırılır), övünürken kendi yüzüyle savaşmak gerçekten nadirdir!Kavşak

Finansman sıktır ve FXTF gibi bu sorunlu platformların hepsi fondur!Kavşak-第1张图片-要懂汇

Finansman sıktır ve FXTF gibi bu sorunlu platformların hepsi fondur!Kavşak-第2张图片-要懂汇

Yinghui'nin resmi web sitesi aracılığıyla, Yinghui'nin Amerika Birleşik Devletleri NFA, Kanada MSB ve Avustralya ASIC tarafından düzenlendiğini iddia ettiğini görebiliriz, ancak garip hissettiğim, bu üç lisanslı şirketin isimlerinin şaşırtıcı derecede tutarlı olması, hepsi debasholdingited olarak adlandırılır.

Finansman sıktır ve FXTF gibi bu sorunlu platformların hepsi fondur!Kavşak-第3张图片-要懂汇

FINRA'nın ABD Finansal Denetim Ajansı bu şirket hakkında hiç bilgi alamaz!Kavşak

Finansman sıktır ve FXTF gibi bu sorunlu platformların hepsi fondur!Kavşak-第4张图片-要懂汇

Kanada Finansal İşlemler ve Rapor Analiz Merkezi'nin (FINTRAC) resmi web sitesinde, şirket hakkında herhangi bir bilgi bulamadım.Kavşak

Finansman sıktır ve FXTF gibi bu sorunlu platformların hepsi fondur!Kavşak-第5张图片-要懂汇

Avustralya'da kayıtlı şirket (yani, starfundsmanatementptyltd tarafından AR altkültürü olan bir şirket olan şirket) bir kabuk şirketidir.Kavşak

2.fxtf

Finansman sıktır ve FXTF gibi bu sorunlu platformların hepsi fondur!Kavşak-第6张图片-要懂汇

Resimde, kurban yatırımcısı ve menkul kıymetler takas edildiğinde, öğretmenin gerekçesiyle yeni gelen hediye faaliyetlerine katıldılar. Şüpheli kara para aklama için hesaplandı.Şu anda, yatırımcılar tarafından sağlanan ticaret platformu web sitesi artık açık değil.

Bu tipik bir Ponzi aldatmaca fonu!Yeni yatırımcıların parasını, eski yatırımcılara faiz ve kısa vadeli getiri ödemek, para kazanma yanılsaması yaratmak ve daha fazla yatırım aldatmak için para ödemek için kullanmak!

3. Mingyi Jinhui

"Fon", Ponzi şemasına benzer bir aldatmaca.Scam çetesinin adı sayesinde, aldatmaca çetesi çeşitli "yüksek getiri" yatırım projeleri yaptı, "yüksek getiri" yanılsaması yarattı ve daha sonra daha fazla insanı katılmak için çekti.Son zamanlarda, bazı yatırımcılar Mingyi Jinhui'ye yatırımcıları asistan verimleri yoluyla baştan çıkarmak ve yatırımcıların bunun bir fon olduğunu anlıyorlar.

Finansman sıktır ve FXTF gibi bu sorunlu platformların hepsi fondur!Kavşak-第7张图片-要懂汇

Yatırımcılar, bu setin en iyi stratejiye benzediğini biliyorlar, ancak yine de geri dönüşler ve paraya yatırım yapıyor.

Finansman sıktır ve FXTF gibi bu sorunlu platformların hepsi fondur!Kavşak-第8张图片-要懂汇

  

Finansman sıktır ve FXTF gibi bu sorunlu platformların hepsi fondur!Kavşak-第9张图片-要懂汇

Yatırımcılar tarafından sağlanan gelir haritasından, bu projenin % 100 karlı olduğunu görebiliriz.Ancak mali fon % 100 kârlı değildir, bunun kesinlikle aldatıcı olduğu söylendiği sürece.   

Finansman sıktır ve FXTF gibi bu sorunlu platformların hepsi fondur!Kavşak-第10张图片-要懂汇

Finansman sıktır ve FXTF gibi bu sorunlu platformların hepsi fondur!Kavşak-第11张图片-要懂汇

Diğer taraf tarafından sağlanan öğretmenlerin ekran görüntüsü, bu da bir aldatmaca.Ne kadar çok inanırsanız, aldatılmaya daha yakın olur.     

Birçok yatırımcı, fonlardan sonra mı yoksa yüksek ilgi alanlarından dolayı olup olmadığını bilir, ancak bunlar sonuçta kendi başınıza düşeceğine inanmayın!Kavşak

要懂汇

坚持原创,成为全球投资者的交流社区

没有人比我更懂汇

抱歉,评论功能暂时关闭!