ScopeMarkets veya SMFX!Siyah platform Çin'den kaçıyor ve tekrar geri dönecek mi?

要懂汇 6 0
要懂汇

坚持原创,成为全球投资者的交流社区

没有人比我更懂汇

ScopeMarkets veya SMFX!Siyah platform Çin'den kaçıyor ve tekrar geri dönecek mi?

ScopeMarkets veya SMFX!Siyah platform Çin'den kaçıyor ve tekrar geri dönecek mi?-第1张图片-要懂汇

ScopeMarkets Giriş

Bugün kahramanımız 2017 yılında kurulan ScopeMarkets.Bu uluslararası bir finansal hizmet sağlayıcısıdır, ancak bunu bilmek istiyorsak, başka bir aracılık markası SMFX ile başlamalıyız!

ScopeMarkets veya SMFX!Siyah platform Çin'den kaçıyor ve tekrar geri dönecek mi?-第2张图片-要懂汇

ScopeMarkets, ülkeye girerken SMFX aracılık markasını kullanıyor.2020'nin sonuna kadar, "yeniden adlandırılan" ın şimdi bildiğimiz isim olduğu açıklandı.

Ve o zamanlar, bu kez çok fazla "kokmuş" ın itibarıyla başa çıkmak için değiştirildiğini söyleyerek, bu yeniden adlandırılmış isim eşliğinde söylentiler vardı!

ScopeMarkets veya SMFX!Siyah platform Çin'den kaçıyor ve tekrar geri dönecek mi?-第3张图片-要懂汇

Ancak gerçek şu ki, SMFX Güneydoğu Asya'da bir iş markası kaydı.Şirketi küresel stratejik vizyonu SMFX'in Asya işine yaklaştırmak için, tüm Asya işleri ana şirket markası ScopeMarkets adına aktarılacak.

Tabii ki, dünyada birkaç söylenti var!O zaman, Çin'de faaliyet gösterirken itibar gerçekten iyi değildi ve çeşitli konuk şikayetleri devam etti!"Scammer" unvanı bile taçlandırıldı ve altın kısıtlama hesabı tarafından başarıyla işletildi.

ScopeMarkets veya SMFX!Siyah platform Çin'den kaçıyor ve tekrar geri dönecek mi?-第4张图片-要懂汇

SMFX, ana marka scopemarkets ile resmen birleşebilir mi?Cevap apaçık hayır!O zaman, bazı medya özellikle skopeMarkets'i suçlamak için makaleler yazdı.Bu makalenin hala bulunabileceği söyleniyor. "

ScopeMarkets veya SMFX!Siyah platform Çin'den kaçıyor ve tekrar geri dönecek mi?-第5张图片-要懂汇

Ancak, daha anlayışlı operasyonlar var!Ertesi yılın Ekim ayında, bir yıldan az olarak yeniden adlandırılan ScopeMarkets, aniden Çin pazarından çekileceğini duyurdu!

ScopeMarkets veya SMFX!Siyah platform Çin'den kaçıyor ve tekrar geri dönecek mi?-第6张图片-要懂汇

En önemli şey, Scopemarkets'in görkemli olmamasıdır!Ayrılmadan kısa bir süre önce, müşteriler son yerleşim sırasında, kasıtlı veya kasıtsız tokalaşma müşterileri de para yayınladı. tazminat!Bunun Scopemarkets'ten uzun planlanmış bir kaçış olduğu söylenebilir.

ScopeMarkets

Ancak aracılık scopeMarkets Çin pazarından çıktığından, neden bu makaleyi yazmak zorundasınız?Bu doğru, geri dönmeli ya da tekrar geldi.

ScopeMarkets veya SMFX!Siyah platform Çin'den kaçıyor ve tekrar geri dönecek mi?-第7张图片-要懂汇

2022'de, Çin pazarından ayrıldıktan bir yıl sonra, ScopeMarkets Rostroup tarafından satın alındı!Aynı zamanda, küresel olarak aktif olarak genişleme hedefi!Orta Doğu ve Kuzey Afrika ve daha geniş Asya'nın fırsatlarını daha da genişletmek gerekir.

ScopeMarkets veya SMFX!Siyah platform Çin'den kaçıyor ve tekrar geri dönecek mi?-第8张图片-要懂汇

ScopeMarkets veya SMFX!Siyah platform Çin'den kaçıyor ve tekrar geri dönecek mi?-第9张图片-要懂汇

Yukarıdaki resim, Ağustos 2023'te ScopeMarkets tarafından yayınlanan kısıtlı alanın dizinidir!Açıkçası, ülkenin ve Çin'in özel idari bölümleri yok!Bu aynı zamanda ScopeMarkets'in iç pazara sessizce geri döndüğü anlamına gelir!

Ticaret Platformu ve Düzenleyici Lisans

Şimdi Scopemarkets'e bir göz atalım mı?Kavşak

ScopeMarkets veya SMFX!Siyah platform Çin'den kaçıyor ve tekrar geri dönecek mi?-第10张图片-要懂汇

ScopeMarkets veya SMFX!Siyah platform Çin'den kaçıyor ve tekrar geri dönecek mi?-第11张图片-要懂汇

Her şeyden önce, işlemler için kullanılan platform en tanıdık MT4 ve MT5'imizdir ve Beliz FSC tarafından denetlenen Scopemarketsltd kullanılarak kaydedilmiştir!Bunlar arasında, MT4 şirketi yalnızca işlemler için kullanıyor!

ScopeMarkets veya SMFX!Siyah platform Çin'den kaçıyor ve tekrar geri dönecek mi?-第12张图片-要懂汇

ScopeMarkets veya SMFX!Siyah platform Çin'den kaçıyor ve tekrar geri dönecek mi?-第13张图片-要懂汇

ScopeMarkets veya SMFX!Siyah platform Çin'den kaçıyor ve tekrar geri dönecek mi?-第14张图片-要懂汇

ScopeMarkets veya SMFX!Siyah platform Çin'den kaçıyor ve tekrar geri dönecek mi?-第15张图片-要懂汇

Ama kardeşi hatırlatmak ve uyarmak için anlayın!Belize çok özel!Henüz ülkemle diplomatik ilişkiler kurmadı ve "Tayvan'ın Tayvan ve Hong Kong sorunlarına" karşı belirsiz bir tavrı var.KavşakBu, doğrudan ulusal seviyeyi içeren bir sorundur.

Şirketi kullanmanın yanı sıra, MT5 de kullanır:

Scopemarketsgloballimited

Güney Afrika'nın FSCA denetimine tabi olan Scopemarketsa (Pty) Ltd

ScopeMarkets veya SMFX!Siyah platform Çin'den kaçıyor ve tekrar geri dönecek mi?-第16张图片-要懂汇

Seychelle FSA tarafından elde ettiği lisansın SecuritiesDealer lisansı olduğuna dikkat edilmelidir!Bu, şirketin ScopeMarketsGlobalimited'in yalnızca döviz işlemleri, fiyat sözleşmelerindeki fark (CFD'ler) ve diğer finansal araçlar dahil olmak üzere yalnızca menkul kıymetlerle ilgili işlem işi olduğu anlamına gelir.

ScopeMarkets veya SMFX!Siyah platform Çin'den kaçıyor ve tekrar geri dönecek mi?-第17张图片-要懂汇

Güney Afrika FSC lisansını tutan şirket olan ScopeMarketssa (Pty) Ltd, sadece CategoryFSPS lisansı ve hisse senedi ile ilgili türev araçlar!İşlem izinleri.

ScopeMarkets'in üç denetçisinin açık deniz denetimi olduğu görülebilir!Offshore Finans Merkezi genellikle düşük düzenleyici standartlara sahiptir ve fon akışı genellikle yetersiz düzenleyici koordinasyona yol açar;

Bin zamanlı kaldıraç sağduyu çok aşıyor

ScopeMarkets veya SMFX!Siyah platform Çin'den kaçıyor ve tekrar geri dönecek mi?-第18张图片-要懂汇

Buna ek olarak, 1000: 1'e kadar yüksek scopemarket'lerin kaldıraçları kardeşimin dikkatini çekti!Yatırımcılar için yüksek kaldıraç, yatırımcıların işlemler için fon borç alarak anlaşılabileceği anlamına geldiğini bilmelisiniz!Yatırım geliri ve yatırım riskleri aynı anda büyütülse de, yatırımcıların yatırım anaparalarının kaybına neden olmak kolaydır ve hatta dengesini kaybedebilir ve yükümlülükler üretebilir.Bu aslında bir kumarbazın davranışı!

ScopeMarkets veya SMFX!Siyah platform Çin'den kaçıyor ve tekrar geri dönecek mi?-第19张图片-要懂汇

Piyasa için yüksek kaldıraç işlemleri finansal piyasanın istikrarsızlığını ve risklerini artırabilir.Çok sayıda yatırımcı yüksek kaldıraç koşulları altında işlemler gerçekleştirdiğinde, piyasa dalgalanmaları daha da büyütülebilir, bu da aşırı fiyat dalgalanmalarına ve sistemik risklere yol açabilir.Bu nedenle, Avustralya ASIC ve İngiliz FCA gibi dünya sınıfı denetimi, yüksek kaldıraçları kısıtlayarak finansal piyasanın istikrarını ve sağlıklı işleyişini sürdürmeye kararlıdır.Bu nedenle, ScopeMarkets gibi yüksek bir kaldıraçın açıkça bilimsel düşüncelerden yoksun olduğunu biliyorum!

Ödüller

Brokerler her zaman ödüllerini göze çarpan bir yerde asmayı severler ve aynı şey scopemarkets için de geçerlidir!2020'de "WorldForExaward" dan üç ödül kazandığını iddia ediyor.Kardeşin bu "Dünya Döviz Ödülü" nin ne tür ödüller olduğunu merak ediyor.

ScopeMarkets veya SMFX!Siyah platform Çin'den kaçıyor ve tekrar geri dönecek mi?-第20张图片-要懂汇

Sonra kardeşim anladığım için şok oldum!Bu ödül 2018'de kuruldu ve ilk ödül 2019'da verildi, yani Scopemarkets ikinci ödülde veriliyor.Aynı zamanda bir dünya sınıfı ödülü!Bu ödülü onaylayan düzenleyici kurumlar yok!Ayrıca yüzünde halkla ilişkilerin sağlanmasını yazdı!Kavşak

ScopeMarkets veya SMFX!Siyah platform Çin'den kaçıyor ve tekrar geri dönecek mi?-第21张图片-要懂汇

Çin pazarından ayrılırken ScopeMarkets'in söylemek zor olduğunu düşünürsek!Kardeşi bilmek, bu ödülün gerçek bir değer olmadığını tek taraflı olarak düşünüyor!Ve kapsamlı olan mevcut performansı, ScopeMarkets'in hala yatırımcı güvenini yeniden kazanma yeteneğine sahip olmadığına inanıyor!Tabii ki, bu ağabeyi anlamanın kişisel noktasıdır, ancak Hui arkadaşlarına referans için sağlanır.

Son olarak, daha fazla menkul kıymet firmasının sırlarını veya şikayetlerini bilmek istiyorsanız, QQ: 3464399446 ekleyebilirsiniz.

Veya Huiwei Power'ın QQ grubuna girin: 762516501 (Full)

Lütfen 3 Grup 868803834 ekleyin

Burada birlikte iletişim kurun, sektördeki en son gelişmeleri anlayın ve yıldırım açma yıldırımından kaçının

要懂汇

坚持原创,成为全球投资者的交流社区

没有人比我更懂汇

抱歉,评论功能暂时关闭!