Lide's Döf Borsa İşletme Koleji Zenginlik, Mopai Yapay Zeka Ticaret Sistemi Titreşim Yatırımcıları Toplar!

要懂汇 1 0
要懂汇

坚持原创,成为全球投资者的交流社区

没有人比我更懂汇

Döviz çemberinde her zaman çeşitli dolandırıcılıklar olmuştur: Ponzi aldatmaca, sahte ajan, otomatik ticaret sistemi sahtekarlığı, sahte sinyal hizmetleri ... Bunlardan biri, döviz ticareti eğitim kursları sağladığını iddia eden sahte eğitim kursları için bir aldatmacadır ve Kilise yatırımcılarının nasıl yüksek getiri elde ettiklerini vaat ediyor.Bu genellikle bir fon hayaleti, bazı "yetkili" kurumları "sığır insanları" ortamları oluşturmak, bu kadar "kolej" olarak adlandırılan yatırımcıların güvenini kandırmak için veya önemli bir değere ulaştırır). kısa sürede altın emme!

Hayır, Riddertrader'ın döviz döviz, Temmuz ayında Zhejiang'daki "Zhejiang Yuhang Land Ticaret Okulu" nu kurdu ve bu da 19 Temmuz sabahı resmen tanıtıldı.

Lide's Döf Borsa İşletme Koleji Zenginlik, Mopai Yapay Zeka Ticaret Sistemi Titreşim Yatırımcıları Toplar!-第1张图片-要懂汇

Lide's Döf Borsa İşletme Koleji Zenginlik, Mopai Yapay Zeka Ticaret Sistemi Titreşim Yatırımcıları Toplar!-第2张图片-要懂汇

Olay yerinde, Rice Döviz Asya Pasifik Pazarlama Direktörü Pan Chengxi ve Lyte Business School dekanı şeridi kesti.İşletme Okulları Müfredatının tümü Richard Döviz ve Çeşitli Döviz Endüstrilerinin Çeşitli Profesyonel Kursları, Varlık Yönetimi Kursları, Veri Analizi vb.

Lide's Döf Borsa İşletme Koleji Zenginlik, Mopai Yapay Zeka Ticaret Sistemi Titreşim Yatırımcıları Toplar!-第3张图片-要懂汇

Sahne fotoğraflarına bakın, bunun açılış töreni olduğundan bahsetmiyorum bile, dedektif bunun bir mikro iş partisi olduğunu düşündü!Ahşap kilitleme penceresi mi bildirildiğinden mi korkuyorsunuz?Yerinde ekran ve tanıtım posterleri, LIDE'nin dövizinin tüm içeriğidir.

Sadece bu da değil, Lide'ın döviz, So -Called Mopai Yapay Zeka Ticaret Sistemini başlatmak için sıcak ütüyü takip etti ve sermaye diski yapay zeka hile ile gerçekleştirdi!

1. Loid Döviz Departmanı Malezya Fonu Diski

Malezya -Fon tepsisinin tabanı, Malezya'dan gelen rongde döviz de mükemmel bu geleneği miras aldı.LIDE Döviz Borsası'nın Yasadışı Operasyon Moduna bir göz atalım:

1. Ambalaj Direktörü Back

So -Asya -Pasifik Piyasa Döviz Direktörü: Pan Chengxi, isimler doğru olmayabilir!Proje çöktüğünde, Pan Chengxi Lide'ın döviziyle ilgili büyük bir tazminat alacak ve sonra dürüst olacak!

Lide's Döf Borsa İşletme Koleji Zenginlik, Mopai Yapay Zeka Ticaret Sistemi Titreşim Yatırımcıları Toplar!-第4张图片-要懂汇

2. Ortaokul hapishane heyetinin kaptanı

İşletme okulundan sorumlu kişi, Lide'nin dövizinin, yani şehirlerin kaptanının orta düzey liderliğidir.

Genellikle bu takım liderleri sayısız yatırımcının ölümünün kaynağıdır!Her yerde beyin yıkama yatırımcıları için dersler ve eğitim verdiler, sermaye diskin patronu "emekli oldu" ve bu kafaların hapishane olduğu bildirildi, ancak bir kuruştan sonra kovalayamıyorlardı.Geçmiş büyük sermaye davalarının çoğu bu önde gelen grupların bu liderleri için tutuklandı.

Lide's Döf Borsa İşletme Koleji Zenginlik, Mopai Yapay Zeka Ticaret Sistemi Titreşim Yatırımcıları Toplar!-第5张图片-要懂汇

3. Yeni takım liderini en altta çekin

Bu kaptanlar bir yangın gibidir ve LIDE'nin dövizinin işletme mantığının ne olduğunu, bu fonlara katılmak için akrabaları çekmeye devam eden ne olduğunu bilmiyorlar. sahtekar.Sonunda, akrabalarına ihanet ettiler ve çok fazla borç aldılar.

Lide's Döf Borsa İşletme Koleji Zenginlik, Mopai Yapay Zeka Ticaret Sistemi Titreşim Yatırımcıları Toplar!-第6张图片-要懂汇

Peki, çöp döviz ve Wright Business School ve birçok katılımcı yasadışı eylemleri nelerdir?

Her şeyden önce, döviz marjı işi anakarada yasadışıdır ve yatırımcıların hakları yasa tarafından korunmaz.Döviz ve diğerleri yasadışı operasyonlara ait!

İkincisi, kara ve Lait Business School'da denizaşırı denetime sahip olsa bile, denizaşırı denetimler ulusal yatırımcıların güvenliğini denetleyebilir mi?Bu nedenle, Arazi ve Almanya Döviz ve Wright Business School yasadışı varlıktır!Kamu mevduatlarının yasadışı emiliminden şüphelenildi!

Dinli döviz veya Wright Business School bayrağını gördüğünüzde, lütfen bildirin!Kavşak

    Denetimden kaçınmak için kendi geliştirilmiş yazılım işlemleri

    Lide's Döf Borsa İşletme Koleji Zenginlik, Mopai Yapay Zeka Ticaret Sistemi Titreşim Yatırımcıları Toplar!-第7张图片-要懂汇

    Lide's Döf Borsa İşletme Koleji Zenginlik, Mopai Yapay Zeka Ticaret Sistemi Titreşim Yatırımcıları Toplar!-第8张图片-要懂汇

    Daha önce, dedektifler rongde dövizini ızgara yapmıştı.Ve gerçek işlem şirketi: Riddertraderltd ve San Wendans'ta kayıtlı.

    Lide's Döf Borsa İşletme Koleji Zenginlik, Mopai Yapay Zeka Ticaret Sistemi Titreşim Yatırımcıları Toplar!-第9张图片-要懂汇

    Şimdi Lord Döviz Borsası resmi web sitesinin MT5'i ortadan kayboldu ve kendini geliştiren RiddertraderApp, VPS sunucusu ve PMAM yazılımının yerini aldı.

    Lide's Döf Borsa İşletme Koleji Zenginlik, Mopai Yapay Zeka Ticaret Sistemi Titreşim Yatırımcıları Toplar!-第10张图片-要懂汇

    Döviz, bu kendinden geliştirilmiş kendinden geliştirilmiş bu, döviz farkı sözleşmeleri, spot metaller, vadeli, hisse senetleri, hisse senetleri, spot endeksleri ve ürünlerinde 200'den fazla finansal araç.Ve çevrimiçi işlemler tarafından oluşturulan kullanıcı dostu platformunda 0 puan kadar düşük deneyim için tasarlanmıştır ve bir işlem sinyali işlevine sahiptir.

    Gerçekten çok iyi mi?

    Her şeyden önce, kendini geliştiren platformda çok fazla güvenlik boşluğu var ve kişisel veriler ikinci olarak, kendini geliştiren platform düzenleyici ajans tarafından gözden geçirilmiyor ve denetlenmiyor.Bu, yatırımcıların sahtekarlık ve yanlış davranış riskiyle karşı karşıya olabileceği anlamına gelir!

    Buna ek olarak, kendini geliştiren platform, ana döviz piyasasıyla aynı pazar derinliğini ve likiditesini sağlayamayabilir.Bu, büyük bir işlem fiyatı farkına, daha yüksek işlem maliyetine yol açabilir!

    Lide'nin döviz mt5 ticaret platformunu iptal eder ve kendini geliştiren platformu kullanma amacı açıktır!Dedektif, buradaki yatırımcılara Lide'nin dövizinden uzak durmalarını hatırlatıyor!Kendini geliştirmiş platformdan uzak durun!

    Yatırımın temkinli olması gerekiyor, lütfen gözlerinizi aydınlatın!

    Platformu kontrol etmeniz, ipuçlarını açıklamanız ve şikayet etmeniz gerekiyorsa, haberleri açıklamak için bir dedektif QQ eklemek için lütfen kodu tarayın!

    Lide's Döf Borsa İşletme Koleji Zenginlik, Mopai Yapay Zeka Ticaret Sistemi Titreşim Yatırımcıları Toplar!-第11张图片-要懂汇

    İş işbirliğine ihtiyacınız var, lütfen kodu tarayın ve işbirliği yapmak için uçak numarasını bırakın!

    Lide's Döf Borsa İşletme Koleji Zenginlik, Mopai Yapay Zeka Ticaret Sistemi Titreşim Yatırımcıları Toplar!-第12张图片-要懂汇

    Sorgu platformları, şikayetler, daha fazla bilgi, lütfen HUI uygulamasını indirin

    Lide's Döf Borsa İşletme Koleji Zenginlik, Mopai Yapay Zeka Ticaret Sistemi Titreşim Yatırımcıları Toplar!-第13张图片-要懂汇

要懂汇

坚持原创,成为全球投资者的交流社区

没有人比我更懂汇

抱歉,评论功能暂时关闭!